Lastenhuoneen sisustusprojektin update 2

Sain vihdoin hommattua Ennin huoneeseen maton! Matto viimeisteli huoneen kivalla tavalla ja teki siitä kotoisamman tuntuisen. Ajattelin alun perin huoneeseen jotain vaaleaa mattoa, mutta söpön kuvion takia päädyin nyt kuitenkin aika tummaan mattoon. Eipähän ainakaan lika näy siinä niin hyvin. Kuviona matossa on pandakarhu. Kuva on mielestäni sopivan yksinkertainen ettei matto ole liian kirjava, mutta kuitenkin iloinen ja toivottavasti lapsen silmään hauska. Jotain eläinkuvioista mattoahan huoneeseen mietin alun perinkin, eli olen kyllä tyytyväinen valintaan. Matto on ihanan pehmeä ja lämmin ryömimisalusta, ja sen päällä leikitään varmasti vielä paljon tulevina vuosina.
Olen aina aikaisemmin ostanut matot ihan kaupasta, koska mielestäni netissä olevista kuvista on vaikea sanoa, miltä matto oikeasti näyttää. Tämän pandamaton uskaltauduin kuitenkin tilaamaan netistä, tarkemmin Mattotukku.fi:stä, sillä esimerkiksi tarkan värisävyn kanssa ei tällä kertaa ollut niin väliä. Kuvio näyttää mielestäni hyvin samanlaiselta oikeassa matossa kuin nettikaupan kuvassa, eli olen ostokseen tyytyväinen. Sen on kyllä monissa lastentarvikehankinnoissa (ja muissakin ostoksissa) huomannut, että kivijalkakauppoja on nykyään tosi vähän edes olemassa. Kauppa on siirtynyt pitkälti nettiin ja onhan se sanottava että se on kätevä tapa shoppailla. Ostokset voi tehdä kotisohvalta ja parhaassa tapauksessa ne kannetaan kotiovelle asti. Hyvien palautuskäytäntöjen ansiosta vikaostoksetkin on yhä helpompi korjata.
 
Tämän pandamaton toimitus oli tosi nopea ja hyvä. Tilasin matolle kotiinkuljetuksen (sen hinta oli vain 6,90 euroa eli ei tarvinnut edes miettiä) ja matto toimitettiin kotiovelle kaksi päivää tilauksesta. Uskalsin tilata maton ihan hyvillä mielin, sillä sillä olisi ollut 30 päivän palautusoikeus, mutta sitä ei nyt onneksi tarvita kun matto oli hyvä. Voin kyllä suositella ainakin tämän ostoksen perusteella kyseistä liikettä ja voi hyvin olla, että ostan itsekin mattoja sieltä jatkossa. Ainakin olohuoneeseen olemme jo pidemmän aikaa etsineet vähän isompaa mattoa.
Maton lisäksi huoneessa ei ole nyt tapahtunut oikeastaan mitään. Huone alkaa olla jo tosi hyvässä kunnossa, seuraava homma olisi ostaa verhotanko ja kiinnittää se seinään. Verhot ovat jo olemassa (ne näkyvätkin vähän parissa kuvassa viikattuna kirjahyllyssä), mutta tietysti niitäkin pitäisi päästä testaamaan verhotangon kanssa että osaisi sanoa sopivatko ne huoneeseen oikeasti. Pian on Ennillä valmis leikkihuone missä temmeltää! Ennen leikkimisvaihetta edessä on toki vielä painavien ja korkeiden huonekalujen pulttaus seinään, sekin on varmasti oma taistelunsa. Se on kuitenkin pakko tehdä, sillä en halua että Enni onnistuu kaatamaan kirjahyllyn päällensä. On tässä jo ehtinyt huomata että tyttö on kokoonsa nähden yllättävän voimakas...


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kuinka minä pääsin lääkikseen

Vaunukävelyt Emmaljunga Super Viking -yhdistelmävaunuilla

Vauvan istuttaminen