Bette Box - yllätystuotteita kuukauden välein

Miten löytää hyviä uusia kosmetiikkatuotteita jos vihaa kosmetiikan shoppailua (niin kuin allekirjoittanut) tai ei ole aikaa tutustua tarkemmin eri tuotemerkkeihin? Esimerkiksi tilaamalla Bette Boxin. Bette Box on kiva tapa tutustua uusiin kauneudenhoitotuotteisiin; palvelun ideana on tilata kotiin laatikollinen tuotteita tietämättä laatikon sisältöä ennen kuin avaat sen. Lupauksena on, että jokainen laatikko sisältää 4-6 kauneustuotetta, joista osa voi olla matkakokoisia. Rahoilleen saa siis kyllä vastinetta, sillä laatikko maksaa 18,90 euroa. Ideana on, että palveluun liitytään kestotilaajaksi ja uusi boxi toimitetaan lähimpään pakettiautomaattiin joka kuukausi. Laatikon tilaus on automaattisesti jatkuva kestotilaus, mutta sen voi lopettaa helposti vaikka yhden boxin jälkeen (niin kuin itse tein). Mielestäni palvelun hienous on siinä, että sen kautta pääsee tutustumaan uusiin merkkeihin, joiden tuotteita ei ehkä ikinä ostaisi muuten. Näin voi löytää uusia lempituotteita helposti, sillä joku on jo tehnyt esityön ja arvioinut tuotteen tarpeeksi laadukkaaksi, että sitä voi tarjota omille asiakkaille.
Bette Boxin omilla sivuilla voi määritellä, millaisista tuotteista on itse kiinnostunut. Tämä voi ilmeisesti jonkin verran vaikuttaa boxin sisältöön, mutta päätuotteet ovat silti kaikille tilaajille samat. Vastaamalla erilaisiin kyselyihin ja kutsumalla kavereita palveluun voi myös tienata Bette-pisteitä, joilla voi niitä tarpeeksi kerättyään lunastaa ilmaiseksi Bette Boxin. Mukavia lisäominaisuuksia asiakkuuteen molemmat.
Olen kerran aikaisemmin (alkuvuodesta 2017) tilannut Bette Boxin ja olin silloin tosi tyytyväinen laatikon sisältöön. Nyt sain noin kuukausi sitten sähköpostiin tarjouksen, jossa luvattiin Green Box kaupan päälle kun tilasi normaalin Bette Boxin. Green Box on luonnonkosmetiikkaa sisältävä paketti, jonka sisältö kerrottiin ihan etukäteen ja jonka hinta itsessään oli 19,90 euroa - tarjous oli siis oikein hyvä. Green Box sisältää pelkkää luonnonkosmetiikkaa, jota en itse paljon yleensä käytä (ostan ylipäänsä tosi vähän kosmetiikkaa muualta kuin apteekista). Joitain boxin tuotteista olen tässä jo ehtinyt käyttääkin ja ne ovat vaikuttaneet hyviltä.


Green Boxin sisältö:
 • Hyvän Olon Maailman Make-up Blender
 • KORRES Guava vartalovoi - Hyväntuoksuinen ja täyteläs koostumus; ei siis imeydy kovin nopeasti, mutta ravitsee ihoa varmasti hyvin.
 • Mádara Nokkonen Daily Defence - Näyte Mádaran puhdistusmaidosta, miellyttävän mieto tuoksu ja pehmeä koostumus.
 • lavera basis sensitiv Hand Cream
 • NURME Grapefruit Sugar Scrub - Ihanan tuoksuinen, pehmensi kivasti jalkojen ihon suihkussa käytettynä.
 • Hyvän Olon Maailman Pure Konjac Sponge - Miellyttävän tuntuinen kasvoilla, pyöreä muoto hieroo mukavasti.
 
 
Bette Boxin ulkonäkö on mielestäni tosi kiva, raikas mutta tyylikäs ja kaikki yksityiskohdat on huolella suunniteltu. Boxi on kätevä tilata lähimpään pakettiautomaattiin ja hakea sieltä kännykkään tulevalla koodilla. Kesäkuun tavallisesta boxista paljastui ihania tuotteita, joista osa oli etukäteen tuttuja ja osa ihan uusia tuttavuuksia. Oma suosikki kesäkuun tuotteista oli ehkä Doven suihkusaippua, joka tuoksuu aivan ihanalta ja jonka koostumus tuntui suihkussa hyvin kosteuttavalta.

Kesäkuun Bette Boxin sisältö:
 • Dove Nourishing Secrets Invigorating Ritual suihkusaippua - Hyvä tuoksu, kosteuttavan tuntuinen, riittoisa.
 • Nivea Body Oil in Lotion tuoksuvartalovoide - Jalat tuntuivat käytön jälkeen pehmeiltä, ei kuitenkaan imeytynyt kovin nopeasti.
 • Lumene Gel Effect kynsilakka - Tätä olen käyttänytkin aikaisemmin, joskin eri sävyssä. Siisti jälki ja helppo levittää, kuivuu kohtuullisen nopeasti.
 • Dermosil kosteuttava kasvovoide - Aika kevyt, imeytyi nopeasti ja jätti ihon kosteutetun tuntuiseksi, raikas mieto tuoksu.
 • Piz Buin aurinkovoide - Hyvä matkakokoinen aurinkovoide mukaan vaikka rattaisiin, suojakerroin 15.
 • Iroha Nature kasvonaamio
 • Panda Natural lakritsipatukka
 • Rela-tabs maitohappobakteerit
 • Kenzon tuoksunäyte 
Bette Box on mielestäni tosi onnistunut palveluidea ja voin ehdottomasti suositella boxia omien kokemusteni perusteella muillekin. Laatikoiden tuotteet ovat tuntuneet ihan laadukkailta ja merkit ovat suureksi osaksi tuttuja ja turvallisia (esim. Lumene, Dove, Nivea). Yleishyödylliset tuotteet kuten kosteusvoiteet ja suihkusaippuat menevät käyttöön lähes kaikilla ja laatikosta voi tulla vastaan hyviä löytöjä ja hauskaa vaihtelua omaan kosmetiikkaan. Ennen kaikkea laatikon tilaaminen on helppo ja edullinen tapa shoppailla kauneudenhoitotuotteita - vauvan kanssa kotona ollessa ainakin arvostaa sitä, että joku valitsee tuotteet puolestasi ja lähettää ne vielä lähikauppaan haettavaksi.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kuinka minä pääsin lääkikseen

Vaunukävelyt Emmaljunga Super Viking -yhdistelmävaunuilla

Ensimmäinen kosketus lääkärin työelämään; amanuenssuuri sairaalassa