Joulun 2017 lahjapostaus - Ennin lahjat

Meidän perheen lahjojen pääpaino oli (yllättävää kyllä) tänä vuonna Ennin lahjoissa. Tyttö sai valtavan vuoren lahjoja ja tuntuukin, etteivät lelut tule meidän kodista ihan heti loppumaan. Vaikka eipä siinä, saimme me aikuisetkin vaikka mitä. Alempana listausta siitä, mitä Enni sai lahjaksi jouluna 2017, vaikkakaan ihan kaikkia lahjoja en listalle laittanut. Listasta olisi muuten tullut niin pitkä ja olisin kuitenkin unohtanut jotain.




Sirkka-tonttu - Tämän ostin Ennille itse ja se on näin jäävisti sanottuna mielestäni ehdottomasti Ennin hienoin lahja tänä vuonna! Tontulla on kädessään iPhone ja se kuvastaa tyttöä niin älyttömän hyvin - hän löytää AINA huoneesta älypuhelimet ja ne nähtyään ei halua mitään muuta. Todellinen diginatiivi.



Ennin tonttu + meidän vanhat tontut


Pallomeri - Tämäkin lahja oli meiltä ja tuli tarpeeseen - Ennin edellinen puhallettava pallomeri puhkesi noin kuukausi sitten eivätkä pallot pysyneet enää sen sisällä. Nyt pallot ovat saaneet uuden kodin ja tämä Spiren leikkikehäpallomeri ei edes voi puhjeta.

Polarn O. Pyretin yöpuku - Enni on melkein kasvanut taas ulos parista vanhasta 74 koon yöpuvusta, eli uusi raitayökkäri (kokoa 80) pääsi suoraan käyttöön.

Pulkka + talja - Toivotaan, että tänä talvena tulisi joitain lumisiakin kelejä niin pääsisimme vetämään Enniä pulkassa ihan ulkonakin. Pulkasta on joka tapauksessa varmasti iloa vielä monena tulevana talvena.

Soiva sähköhammasharja - Kun suussa on yksi pieni hammas, on hampaiden harjauskin vielä aika nopea toimitus.

Keinu - Testasimme keinua heti ripustamalla sen leuanvetotankoon, mutta pitää kehittää keinulle joku pysyvämpikin paikka alkuvuodesta. Enni tykkäsi hurjasti kun pääsi keinumaan ihan kotona omassa makuuhuoneessa.

Name It:n mekko + housut - Mekko ja housut ovat kokoa 86, eli mahtuvat tytön päälle vielä pitkään. Kaunis perhoskuosi on sopivan rauhallinen ja tumma väri armelias tahroille.

Sophie la Girafe -kylpylelu - Ennikin sai vihdoin ensimmäisen Sophie-lelunsa, kylpyleluversiossa kirahvilla on pieni uimarengas ympärillään. Lelu myös suihkuttaa vettä suusta puristettaessa.

Kaksi muumitarinaa (Tove Jansson) - Tämän Tove Janssonin kirjasen saimme lahjaksi yhdessä Ennin kanssa. Kirjasen tarinat ovat ”Näkymätön tyttö” ja ”Kuusi”, ja jälkimmäistä satua en ole itsekään koskaan lukenut. Pitää lukea tarinat Ennille mahdollisimman pian, muumisaduthan ovat aikuisillekin ihan kiinnostavia.

Pieni valokuvakirja - Äitini oli tehnyt Ennille söpön pienen valokuvakirjan, jossa on kuvia Ennistä ja lähisukulaisista. Tyttö on tykännyt itsekin selailla vihkosta ja osoitella sieltä tuttuja ihmisiä, mutta kirja on sen verran hauras, ettei tyttö voi sitä vielä ilman valvontaa katsella.

Kurkkaa kulkuneuvot -kirja - Ennillä olikin tätä Oppi&ilon sarjaa yksi kirja (eläimet), ja tyttö on tykännyt siitä kovasti. Kirjassa on erilaisia pieniä liikkuvia osia, joita on hurjan hauska siirrellä pienellä sormella. Plussaa siitä, että kirja on tosi tukevaa tekoa - eläinkirja on edelleen ihan kuin uusi vaikka sitä on luettu paljon ja hartaudella.



Soiva joulupuukirja - Soivassa joulupuukirjassa on mukana pieniä pahvinpaloja, jotka voi ”ripustaa” kirjan kuuseen. Kun koristeet ovat paikoillaan, kirja alkaa soida. Pahvinpalat ovat toistaiseksi vähän pieniä Ennille, mutta kirjasta on ollut paljon iloa ilman ääniominaisuuksiakin.

Tiitiäisen satupuu (Kirsi Kunnas) - Kirsi Kunnaksen perinteinen satukirja on täynnä ihania loruja, joita tulemme Ennin kanssa lukemaan vielä pitkään. Kirjat ovat kyllä aina niin hyviä lahjoja, kaikille.


Stokke-valjaat - Nämä tulevat heti käyttöön, sillä Enni on viime aikoina hienosti keksinyt, miten Tripp Trapp -syöttötuolista kiivetään ulos.

Värikkäät kirjaimet E, N, N ja I - Meksikosta asti tuodut pienet ommellut, narun päässä roikkuvat kangaskirjaimet ovat olleet Ennin mielestä tosi hauskat. Kirjaimet sopivat kokonsa puolesta juuri pieneen käteen. Ripustamme nämä todennäköisesti vielä johonkin Ennin huoneeseen, sängyn päälläkin ne voisivat toimia mobilena.

Oma ”älypuhelin” - Tämä lahja on ollut yksi tytön suosikeista. Enni on aina ollut superkiinnostunut aikuisten älypuhelimista ja erilaisista kaukosäätimistä ja muista elektronisista laitteista, ja tämä oma ”älypuhelin” on myös ollut mieleen. Puhelimesta kuuluu monenlaista musiikkia ja puhetta ja se jopa laitetaan pois päältä kyljestä samaan tapaan kuin oikea puhelin. Muutama vuosi menee vielä siihen, että tyttö sen ensimmäisen oikean älypuhelimensa tulee saamaan.

Äidin puhelin ja Ennin puhelin

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Maailman paras raparperipiirakka

Vauvan kanssa Hoplopissa

Kuinka minä pääsin lääkikseen