Hullujen päivien tärpit vauvaperheille

Stockmannin Hullut päivät alkavat huomenna ja perinteiseen tapaan sieltä löytyy paljon hyviä tarjouksia myös vauvaperheille. Keräsin tähän postaukseen oman unelmien ostoslistan tämän vuoden Hullareilta, vaan saapa nähdä, miten monta tuotetta tulee lopulta ostettua. Voisi ehkä koittaa vähän tässäkin keskittyä siihen, mitä oikeasti tarvitsee - lokakuussa kun on tämä kuluseuranta ja kaikki menossa...

Ostin viime kevään Hulluilta päiviltä ensinmäistä kertaa elämässäni lastenvaatteita ja olen kyllä ollut kyseiseen ostokseen tosi tyytyväinen. Hommasin tuolloin Ennille (ja itselleni) Vimman sinisävyiset lettilegginsit koossa 80; legginseja alettiin kuitenkin tytöllä käyttää jo hänen ollessaan tyyliin 60 cm pitkä, eli housuilla on ehtinyt olla käyttöikää. Ne ovat sen verran kapeaa mallia, että sopivat hyvin pienemmällekin vauvalle kun vaan käänsi lahkeet pari kertaa. Olen ollut tosi tyytyväinen myös omiin aikuisten lettilegginseihin ja olen käyttänyt niitä tosi paljon varsinkin kesällä. Niinpä suunnittelin ostavani nyt syksyn Hulluilta päiviltä sekä itselleni että Ennille uudet vaaleanpuna-harmaat lettileggarit - ne tulevatkin myyntiin heti huomenna aamulla.

Kuvakaappaus Stockan sivuilta.


Kuvastossa oli myös kaksi ihanaa mekkoa pikkutytöille; Gugguun söpö pinkki mekko ja Mini Rodinin kaunis perhoskuvioinen mekko. Näistä kahdesta tykkään ehkä Mini Rodinin mekosta vähän enemmän, mutta molemmat ovat kyllä tosi kivoja. Ja supersuosittuja malleja ja kuoseja, eli nämä menevät varmasti saman tien nettikaupasta ja loppuvat todennäköisesti nopeasti tavarataloistakin.. Ehkä pitää itsekin kuitenkin olla kärppänä heti huomenna aamulla ja koittaa napata joitain suosikkeja omaan nettiostoskoriin! Gugguun mekko tulee myyntiin huomenna, Mini Rodinin perhosmekko lauantaina.

Kuvakaappaus Stockan sivuilta.

Kuvakaappaus Stockan sivuilta.


Tykästyin kuvaston perusteella myös Metsolan frillabodyyn sekä valkoisena että pinkkinä. Bodya on saatavilla aina kokoon 86 asti, eli Ennillekin sopivia kokoja löytyisi hyvin. Monesti bodyjen koot loppuvat 68:n tai 74:n, eli Enni alkaa olla jo siinä rajoilla että pitäisi alkaa ostaa paitoja tai mekkoja. Bodyt kuitenkin pysyvät päällä niin paljon paremmin, että pidän niitä kätevämpänä vaihtoehtona tyttöä pukiessa. Kuvastossa oli myös kiva Muumi-aiheinen harmaasävyinen body, joka päätyi unelmien ostoslistalleni. Samoin sinne päätyivät kolme Name It:in vaatetta; kaksi pitkähihaista paitaa ja bodymekko vauvalle.

Kuvakaappaus Stockan sivuilta.


Name It:lta Hulluilla päivillä olikin paljon tarjouksia, heillä kun on niin monipuolisesti erilaisia vaatteita valikoimissa. Molo Kidsillä, Reimalla ja Papulla oli myös kivoja vaatteita, mutta ne olivat lähinnä vähän Enniä isommille lapsille tarkoitettuja. Oikeasti ehkä tarpeellisin tuote olisi myös se kallein ja sen takia aiheuttaa eniten päänvaivaa - nimittäin Vikingin Hamar GTX -talvikengät. Enni periaatteessa tarvitsisi jotkut hyvät talvikengät ensi talveksi ja Vikingin kengät olisivat varmasti laadukkaat ja tukevat. Zalandolla samat kengät maksaisivat 89,95 euroa, eli olisihan tämä hyvä tarjous. Vauvan jalan kasvaminenkin mietityttää kuitenkin arvokkaampia kenkiä ostaessa, sillä huonoimmassa tapauksessahan Ennin jalka on talven tultua kasvanut jo ulos näistä kengistä. Ensin pitäisi joka tapauksessa mitata Ennin jalka ohjeiden mukaan ja katsoa, mikä koko tällä hetkellä olisi sopiva. Ja sitten miettiä, pitäisikö kenkien osto kuitenkin lykätä muutaman kuukauden päähän ja maksaa varmasti oikean kokoisista kengistä täysi hinta..

Kuvakaappaus Stockan sivuilta.


Bonuskohtana listalla olisi pari paitaa itsellenikin - ja ne tulisivat vieläpä ihan tarpeeseen! Olen tässä parin ensimmäisen klinikkaviikon aikana oppinut, että sairaalassa on usein aika kuuma ja lääkärintakki on aika paksu; tarvitsisin siis takin alle pari siistiä hihatonta toppia, joiden kanssa ei tukehtuisi kun juoksee pää kolmantena jalkana hakemaan kellarista unohtunutta nimikylttiä viisi minuuttia ennen opetuksen alkua (tapahtunut vain kerran) tai seisoo potilashuoneessa vieri vieressä muiden kandien kanssa. Tuiki tarpeellisia ostoksia siis!

Kuvakaappaus Stockan sivuilta.

Kuvakaappaus Stockan sivuilta.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Maailman paras raparperipiirakka

Vauvan kanssa Hoplopissa

Kuinka minä pääsin lääkikseen