Joulun 2017 lahjapostaus - vanhempien lahjat

Kirjoitin alkuviikosta siitä, mitä kaikkea Enni sai joululahjaksi tänä jouluna. Tänään vuorossa olisi valotusta minun ja mieheni saamiin lahjoihin, joskaan en taas ole listannut tänne blogiin kaikkea, mitä saimme. Kivoja lahjoja tuli kyllä meillekin paljon, tavarapulaa ei siis kodissamme tällä hetkellä vietetä.


Minun lahjat:

Ritzenhoff-kuohuviinilasit kaiverruksella - Ihanat kuohuviinilasit pääsivät heti käyttöön uutenavuotena. Ritzenhoffilla on valtavasti erilaisia laseja ja uusia tulee koko ajan, hyvä lahjaidea siis keräilijäluonteelle pidemmäksikin aikaa.

Vaaleanpunainen villapaita - Kaunis ja pehmeä Vero Modan villapaita on ollut jo paljon käytössä ja on malliltaan sopivan löysä myös imetykseen.

JHT, musta lammas -kirja - Cheek on artisti, josta meillä tykkää koko perhe - kyllä, Ennikin. Huomasimme mieheni kanssa, että meiltä löytyy pieni fani kun seurasimme syksyllä Vain elämää -sarjaa; Enni lopetti leikkinsä aina kun Cheek alkoi laulaa ja käänsi katseensa tv:tä kohti tapittaen sitä kuin naulittuna koko kappaleen ajan. Nykyään tyttö heiluttaa kättä innoissaan jos hänelle näyttää Cheekin musiikkivideoita kännykästä. Pitäähän artistin elämäkertakin siis lukea läpi.

Ravintolalahjakortti (yhteinen lahja minulle ja miehelleni) - Parisuhteellekin on tärkeää antaa aikaa vauva- ja taaperovuosina, ja ravintolalahjakortti on hyvä lisäsyy lähteä kahdestaan ulos. Onneksi meillä on Ennille paljon hoitajia, eli kahdestaan syömään lähteminen yleensä onnistuu aika pienellä suunnittelulla.


500 palan palapeli - Olen aina tykännyt palapeleistä ja tämän parissa tulee varmasti vietettyä vielä monta tuntia tänä vuonna.

Lightbox - Tosi kiva saada vihdoin meillekin tällainen valotaulu, tulemme hyödyntämään sitä varmasti esimerkiksi kaikissa tulevissa juhlissamme!


2 kpl parisängyn aluslakanoita - Vaikka meillä lakanoita paljon onkin, ei isoon sänkyymme ole aikaisemmin ollut kuin 2 muotoonommeltua aluslakanaa. Nyt niitä löytyy pari lisää.

Iberon korvikset ja kaulakoru - Kauniit talviset saman sarjan korvakorut ja kaulakoru pääsivät heti jouluna käyttöön ja varsinkin kaulakorua olen käyttänyt nyt myöhemminkin. Ennikin tykkää kun äidillä on kaulassa hauska lelu, mitä räpeltää sylissä ollessa; tämän takia en ihan joka päivä kaulakorua käytä nykyään ollenkaan.


Vanha kirjastokortti - Sain vanhemmiltani pienen ohuen lahjapaketin jouluna ja ensimmäinen ajatus oli, että tämä on joku koru. Paketista paljastui kuitenkin jotain paljon parempaa, nimittäin ensimmäinen kirjastokorttini! Olin luullut kortin hävinneen ikuisiksi ajoiksi ja vähän harmitellutkin sitä kun kavereilla oli vielä tallella ja käytössä omat nostalgiset kortit. No, nyt on vanha rakas kortti minullakin ja pidän sen jatkossa hyvässä tallessa.


Mieheni lahjat:

Super Mario Odyssey (Nintendo Switch) - Hommasimme reilu vuosi sitten Nintendo Switchin ja meillä on ollut siihen tähän mennessä vain yksi peli, uusin Zelda. Tykkäsimme pelailla sitä yhdessä, mutta peli on pelattu loppuun jo kauan sitten.  Ostin nyt miehelleni joululahjaksi uuden pelin, jota voimme yhdessä hakata läpi iltaisin kun Enni nukkuu.

Perunasurvin - Käytännöllistä lahjaa on käytetty jo monen peruna- ja bataattimuusin tekoon koko perheelle.

2 suklaalevyä - Suklaalevyt hävisivät kaapista taas ihmeellisen nopeasti vaikka jouluna tuli herkuteltua muutenkin. Onnistunut lahja siis.

EATFinland Helsinki 2018 -kirja - Kas kummaa, mistäs näin hyvä lahjaidea on tullut... Pitää käydä heti alkuvuodesta yhdessä katsastamassa jokin kirjan esittelemistä ravintoloista.


T-paita - Perinteisen t-paidan lisäksi mieheni sai pari kauluspaitaa, neuleen ja muita vaatekappaleita. Niille löytyy aina hyvin käyttöä.

10 x sukat - Perusvaatteita tarvitsee aina, eli ne toimivat aikuiselle hyvinä lahjaideoina oikeastaan juhlasta riippumatta. Keskimäärin miehet ehkä muutenkin nauttivat vaateshoppailusta vähemmän kuin naiset (yleistämättä kuitenkaan täysin), eli pehmeä paketti voi olla heille vielä suurempi ilo.


Meksikolainen naamio - Ennin mummi kävi loppuvuodesta Meksikossa ja saimme tänä jouluna kaikki kolme paljon meksikolaisia lahjoja. Ne olivat tosi hienoja ja värikkäitä, ja kivan erilaisia suomalaisiin juttuihin verrattuna. Tämä koristenaamio oli väritykseltään vähän neutraalimpi (musta-harmaa) ja sille löytyi kotoa hyvä paikka eteisen pöydältä.

Meidän perhe sai tänä jouluna yhteensä kymmeniä upeita lahjoja. Kiitos ihan valtavan paljon kaikille lahjojen antajille ja hengessä mukana olleille, kyllähän tällaisella lahjavuorella pienen kylän olisi saanut tyytyväiseksi, saati sitten meidät. Lahjojen parissa meneekin helposti koko alkanut vuosi ja osasta riittää iloa vielä vuosikausiksi eteenpäin.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Maailman paras raparperipiirakka

Vauvan kanssa Hoplopissa

Kuinka minä pääsin lääkikseen